Monday, July 09, 2007

Persahabatan

6 comments:

Noushy Syah said...

amboii akak Noor, mana entrynya..tajuk aje yea?

Though it's only a title, but it means a lot....muahhsss, cyg Kak Noor.

BTW you visiting my blog tuh, it's OTW to work arr akak..bukan zzZZZzz tau...dah mangi2 tantik2 lagi, ngehh..

Masy said...

tajuk je?

noorlara said...

hahaha, u knoe was happen was noush n mash, hakak dan penat akak perah otak tulis pasei persahabatan tu tetiba je lupe save, cedey ah, tulah baru nak mula balik ade je error

noorlara said...

pembetulan ahhh "u knoe what happen was" tengok tu asyik nak silap jek

Noushy Syah said...

hehhehe....tajuk pun tajuklah itu tanda kak Noor alive and kicking..sehat seadanya..sbb bole macuk blog..

©Opah De said...

Noorlara... salam persahabatan dari Opah De.