Monday, January 09, 2006

Dari Kerana Mata


Dari kerana mata
yang mempunyai kuasa
oooo aku tergoda
aku tergoda terkeciwa
dari kerana mata

9 comments:

Deanz said...

renungan mataku yg tajam.... :D

Noushy Syah said...

ehem...eh eh..nape plak terkeciwa ni kak noor?cewah tiba2 posting akak ni cam ade apa2 aje nih...hikksss..salam aidil adha utk akak disana..

noorlara said...

renung ala-ala burung antu ke burung helang, deanz

Masy said...

posting kedua yg cite psl mata arinie..

saket mate ke?? ;)

noorlara said...

tak ah noush, saja jek tetiba terjumpa mata helang tu so tingatle plaks lagu dari kerana mata, anyway mata merupakan pancaindera ter penting tanpanya gelaplah dunia tiada ertinya kilauan warna, ceeewahhhh biji mater noush warna pe, belang belang ke

Sham said...

masy.. ha'a ek... sib baik bukan sebab yang sama.. hehehe

Wirawan Terulung said...

itu baru tgk mata burung helang....belum tgk mata Wirawan Terulung....:p

p/s: nape mcm kecewa jer?? mata telah menjadi saksi kepada aper???

jed1 said...

mata yg ada kuasa ni sure pakai contact lens ni knoor hehehe

arnoldtaft3083 said...

I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. So please Click Here To Read My Blog

http://pennystockinvestment.blogspot.com