Wednesday, August 12, 2009

Jeling je ke!


Apa riaksi anda tatkala bertemu dengan seseorang juga tidak kita kenali tapi kita perasan zip seluarnye terbuka, butang baju yang dikenakan tidak selari, tepi bibirnya bersememeh dengan sisa makanan atau apa saja yang akan membuatkan dia menjadi perhatian yang tidak sepatutnya.

Adakah anda akan menjeling , ketawakan, cukup setakat tumpang malu atau segera maklumkan kepadanya?

7 comments:

ONE ZABA said...

kalau ada kamera...ambik gambar org tu la.

mamai said...

kalau aku, aku akan tegur dia lepas tu gelak hahahaha

Masy said...

klu org tu pandang sy - n sy dlm mood yg nk tolong org - sy ckp je. hehe

chekdenoor said...

Ukhusss..... kalau chekdee...ternampak sekali....lepas tu...tak nak tengok dah...... biar jerlah..... tapi kalau itu terjadi kepada seseorang yang kita kenal ...then baru tegur......

Ms Diamond said...

Me jenis telus. Me akan say sori dulu then tegur la dia ... :). Takkan dia nk mrh kan, drp zip terus tersengih gitu... :P

D'Rimba said...

BAHASA ibunda kita sedang sepi dalam bidang ilmu sekarang ini..........

ZULKIFLI MOHAMED said...

Salam Noorlara,

"bergantung pada situasi dan jenis manusia tersebut",

"jika sah kepalanya tak berapa betul, lupakan sahaja".