Friday, November 14, 2008

Persahabatan

9 comments:

U.Lee said...

Hello Anjunglara, I was at Chekdenoor's place nak check out nampak your lovely profile pic, chepat tekan brake, buat U turn sibok disini, ha ha.
Nice blog you have.

Allow me to add....
Some people come into our lives and quickly go. Some people move our souls to dance. They awaken us to new understanding with the passing whisper of their wisdom.
Some people make the sky more beautiful to gaze upon.
They stay in our lives for awhile, leave footprints in our hearts, and we are never ever the same.

You have a nice weekend and keep well, best regards, Lee.

Masy said...

:) kutiplah sy kutiplah hehe

noorlara said...

u.lee,
Salam kenal
Benar, kekadang seseorang datang membawa rahmat dan bahagia dalam kehidupan kita tidak kurang juga yg membawa bala dan derita.

nice to have u in my blog!

noorlara said...

masy, kutip batu yg elok-elok sket bleh t
abur kat taman mini umah hakak tu, tak yah nak beli atau amik yg tepi sungai!

TERA said...

salam... pertama kali ni tera brkunjung ke sini... terasa ada sesuatu yg menarik di sini...

U.Lee said...

Hi Noolara, I love your name. It sounds very nice when pronouncing it.

Bahasa saya ya la sebelum Merdeka, very jurassic, but boleh faham 36% and as I have quite a few ladies chat sama saya in Bahasa, my bahasa has improved another 15%, ha ha.

Anyway, I prefer comment in English as saya takut comment in my jurassic bahasa nanti silap get mistaken for marriage proposal, itu la lecheh, ha ha.

Anyway, Noorlara, pop back my place...I checked my wardrobe collection and I sure have a beautiful dress for you.
But minta ma'af, I ran out of my Arabic designer clothes, ha ha...but tapa la ya, I'll bring along a lovely scarve and evening shawl specially for you.

Berjumpa lagi, you have a nice day, Lee.

noorlara said...

salam kenal tera,

kedatangan yg amat dialu alukan. Sesuatu itu yg pasti kasihsayang yg melimpahruah, suci dan murni buat semua yg ikhlas

noorlara said...

u.lee
terima kasih kembali dan semoga persahabatan ini berkekalan

noorlara said...

u.lee
terima kasih kembali dan semoga persahabatan ini berkekalan