Tuesday, December 23, 2008

Kasih sayang


kasihsayang terlalu indah untuk dikenang
selamanya tak pernah kau buang
kasihsayang tiada pernah kenal usia
tua muda akan menikmatinya

namun jangan engkau lupa
akan akibat masa nanti
engkau dapat menderita
kerana terlena rasa cinta

kasihsayang
terlalu indah dan mengasyikkan
yang membuat remaja
patah hati ooooh yeeee

Lagu nyanyian : D'llyod

15 comments:

Am said...

ingat sajak tadi rupanya lagu, sedap perkataannya kan

ps: nice blog dan salam perkenalan dari Am ya

naz ilyn said...

salam...

terbuai dan terlena
walau sendiri yang berlagu
takkan pernah jemu
menghiburkan walau sudah lama berlalu
gemesik lagu mencengkam jiwa

chekdenoor said...

Dlyod...... teringat akan piring hitam zaman chekdee kecik dulu....... sekarang ni...semuanyer dah guna cd.......

en_me said...

sayang tak semestinya bersatu.. kannns, hi akak noor itteww

Masy said...

ermm bak kata en_me, kasih syg x semestinye bsatu.. huwaaaaaaaaaaa!!~

Mak Su said...

caiyuk, caiyuk, layanzzz

Uncle Lee said...

Hi Noorlara, here's wishing you and family the best of Seasons greetings and happy holidays. Best regards, Lee.
ps, love your name, *wink*.

noorlara said...

Am,
Tu lagu masa hakak kekecok dulu, lagu evergreen yg sentiasa membuat kita jiwang setiap kali mendengarnya, salam kenal gakss

noorlara said...

naz,
tau takpe, jgn dengau lagu ni kalau sedang memandu kat lebuhraya nanti merbahaya

noorlara said...

chekdenoor,
peirng itam tu dah jadik barabg antikpun, tapi kalau ada lagik boleh buat duit tau

noorlara said...

en_me.
sayang yg tak bersatu seringkali membuat kita sakit dan menderita

noorlara said...

maksu,
hahahha jgn jiwang ya udahhhh

noorlara said...

u.lee,
same 2 u, apa ada pada nama?

noorlara said...

masy,
tuhan saja yg mengetahui rahsia kehidupan, yg pahit selalunya menjadi ubat

Semut Api said...

Salam..

pekabo? lupa dgn org KL ke? selamat bercuti & bertahun baru...