Friday, December 26, 2008

Mengenangkan hal


rasa-rasanya inilah antara pokok X'mas buatan yang terbesar di dunia. Berdiri megah di tengah-tengah Suria KLCC


dan ini antara dekorasi yang bergantungan sepanjang laluan sempena sambutan hari Natal tahun ni, rasa macam berada kat London le pulak.

Teringin nak melihat dekorasi hebat seperti ini bila semasa sambutan Eidul Fitr....


Apakah kamar yang indah dan mewah dapat menjamin mimpi yang indah!


SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU HIJRAH 1430


Berdoalah kita agar tahun 1430 adalah tahun yang lebih baik
untuk
diri sendiri
keluarga
negara Malaysia tercinta dan
Umat Islam sedunia

9 comments:

en_me said...

selamat awal muharram jugerrr.. salammmz

ONE ZABA said...

kamar yg indah menggamit mimpi yg indah jugak...sentiasa bermimpi berlari...berlari dikejar utang.. heee..heee

selamat berhijrah tahun...selamat berhijrah umur

naz ilyn said...

Salam...

selamat awal muharram juga... moga tahun yang mendatang lebih baik dari yang sebelumnya.

meningkatkan keimanan dalam diri
keluarga bahagia dan cemerlang
negara bertambah makmur dan sejahtera
umat islam sedunia lebih aman dan sentosa

chekdenoor said...

Selamat tahun baru untuk noralara..... mudah-mudahan... tahun hadapan kita akan lebih ceria dan dimurahkan rezeki.....

Abang Long said...

SALAM MAAL HIJRAH.

Negara Malaysia Islam Hadhari. Tetapi cuba lihat di pusat beli belah, sambutan KRISMAS disambut begitu HEBAT dan GAH sekali !

Bila hari raya, cuma daun ketupat digantung sebiji dua ... alahai

arsaili said...

Salam Maal Hijrah, May Allah crown us with the best of iman, health, wealth and peace of mind in the New Year.

PeminatJutawanMalaysia said...

selamat menyambut awal muharam

arsaili said...

salam kak, dah la ...dua sekali komen akak keluar, coz kt my comment box, dia kena release by the blog owner, baru dia appear. Saya dh release. Bila nak datang nya? and berapa ramai?

Uncle Lee said...

Hi Noorlara....always enjoy pronouncing your beautiful name.
Wow, KL has changed so much since I last balek kampong.
Love the moonlight and that bedroom set...and the KL Petronas Towers.

Here's wishing you and family the best of Seasons greetings and a happy new year....
May your smile next year be as beautiful as it is today. Best regards, Lee.